A woman with camera in the foreground, filming a group of people blurred in the background.

Jelents.hu Az Év Honlapja pályázaton

Jelents.hu

November 9, 2023

A Magyar Marketing Szövetség idén már 23. alkalommal hirdette meg Az Év Honlapja pályázatot, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a legkiválóbb magyar készítésű weboldalakra, és az aktuális digitális marketing megoldásokra. 

A pályázók 30 kategóriában nevezhetnek egészen december 15-ig, a szakmai zsűrin kívül pedig a közönség is leteheti voksát az általa legjobbnak ítélt honlapra december 20-ig. 

A jelents.hu B2B weboldalak kategóriában indult a megmérettetésen. Ebben a kategóriában a legfontosabb szempont a teljeskörű információátadás, melynek segítségével az oldalra látogató érdeklődő átfogó képet kap a cég tevékenységéről.

Oldalunk tervezésekor és fejlesztésekor mindvégig szem előtt tartottuk, hogy a leendő ügyfeleink számára olyan platformot biztosítsunk, ahol minden - az új panasztörvénnyel kapcsolatos - információ, hír a rendelkezésükre áll egy helyen.

Tudástárunkban közzétett bejegyezéseinkkel szeretnénk megkönnyíteni a jogszabályban történő eligazodást. 

Webalkalmazásunk regisztrációt követően percek alatt testreszabható, azonnal használható megoldást kínál.

Köszönjük, ha a pályázaton szavazatával a Jelents.hu oldalát támogatja , a leginkább pedig annak örülünk, ha az alkalmazásunkkal hatékonyan segíthetjük vállalkozása belső visszaélés-bejelentési rendszerének működtetését.

image focusing on someone's hand, going along a checklist