screenshot of jelents.hu webapp's settings

A jelents.hu panaszbejelentő rendszerének beállítása

Jelents.hu

December 4, 2023

A jelents.hu panaszbejelentő rendszer beállítása nagyon egyszerű.

Összeállított sablonok, feltölthető szabályzatok

Mind a céges információs sablont - melyen keresztül a vállalkozása a bejelentők számára általános tájékoztatást nyújthat-,  mind a vissazélések benyújtására szolgáló céges bejelentő űrlapot előkészítve biztosítjuk. Ugyanakkor ezek a sablon formátumok módosíthatóak, hogy leginkább illeszkedjenek a vállalkozásnáll alkalmazott céges arculathoz.

A céges információs sablon URL elérhetőségét megoszthatják a foglalkoztatottakkal, vagy akár a jelents. hu Bejelentés menüpontja alatt a cégük adószámának megadásával elérhetővé válik saját információs oldaluk, ahonnan kezdeményezhető a visszaélés-bejelentés megtétele.

Az információs sablon a vállalkozás weboldalába illeszthető, ahonnan kattintással elérhető a bejelentő űrlap is.

A használathoz a szolgáltatásra regisztrált vállalkozás részéről a törvény értelmében egy adatvédelmi szabályzatra és egy eljárásrendi szabályzatra van még szükség. Ezek a jelents.hu által biztosított felületre feltölthetők, és a bejelentők automatikusan megkapják egy-egy bejelentés után.

Árazás

A rendszert az a felhasználó tudja elérni és kezelni, aki a cégnél a visszaélés-bejelentési rendszer működtetésével megbízott személy vagy külsős megbízott, és aki a szolgáltatásunkra regisztrált.

A jelents.hu visszaélés-bejelentési rendszer regisztrált ügyfeleink részére havi, illetve kedvezményes éves előfizetéssel vehető igénybe. A csomagok tartalma és áraink függetlenek a felhasználó szervezet méretétől vagy a bejelentések számától. Az előfizetési díjon kívül semmilyen extra költséggel nem kell számolni, megrendelést követően a rendszer azonnal használható.

Mit jelent pontosan az azonnali használhatóság? Olvassa el a rendszer használatához szükséges előfeltételekről szóló bejegyzésünket!

Csomagjainkról a weboldalunk Árak menüpontjában talál részletesebb információt.

Ingyenes próba lehetőség

Azért, hogy a szolgáltatásunkat megismerhessék és meggyőződhessenek róla, hogy mekkora segítséget jelent a visszaélés-bejelentési rendszer működtetésében, Ügyfeleink a regisztrációtól számított első 30 napban ingyenesen használhatják rendszerét. A panaszbejelentő rendszer beállítását követően teljesértékűen használhatják a szolgáltatást, és a próbaidőszak alatt semmilyen fizetési kötelezettséggel nem kell számolnuk. Az ingyenes időszak letelte után dönthetnek az előfizetés elindításáról.

A regisztrációt itt tudják megtenni: Tovább a regisztrációra