Online visszaélés- bejelentési rendszer az Ön cégére szabva. Egyszerűen, biztonságosan.

További információ
Online panasz bejelentés

Visszaélés bejelentés hatékonyan, jogszerűen

Megoldásunk naprakész szolgáltatásai biztosítják a törvényi megfelelést, valamint a cég arculatára és igényeire szabható panaszbejelentést.

Korlátlan számú ügymenet
Korlátlan számú bejelentő
Bárhonnan, bármikor használható
Titkosított adatkezelés
Megfelel a hatályos magyar jogszabályoknak
Megfelel a vonatkozó EU-s irányelveknek
Összhangban áll a GPDR előírásaival

Korlátlan számú ügymenet

Ügyfeleink korlátozás nélkül fogadhatnak és kezelhetnek bejelentéseket és panaszokat az általunk biztosított felületen. Az ügymenetek státuszát nyomonkövethetik.

Korlátlan számú bejelentő

Az esetleges panaszokat nem csak  munkatársaik, hanem üzletfeleik, beszállítóik, alvállalkozóik is korlátlanul benyújthatják a szolgáltatásunkat igénybe vevő vállalkozások felé.

Bárhonnan, bármikor

Online visszaélés-bejelentési rendszerünk használatához megbízható internet kapcsolaton kívül semmi másra nincs szüksége sem a bejelentőnek, sem a bejelentéseket feldolgozó félnek.

Titkosított adatkezelés

A bejelentések adattartalmához kizárólag az arra jogosultak férhetnek hozzá korlátozottan, jelszóval védett módon.

Jogszabályi megfelelés

Regisztrált ügyfeleink teljesítik a 2023. évi XXV. törvény előírásait azzal, hogy az írásbeli bejelentéseket fogadják, és megfelelően gondoskodnak a bejelentő személyazonosságának védelméről.

EU-s irányelv átültetése

Rendszerünk az uniós jog megsértését bejelentő személyek védelméről szóló EU-s irányelv teljesülését támogatja a hazai szabályozás specifikumait is figyelembe véve.

GDRP kompatibilis

A bejelentések fogadása és a személyes adatok kezelése a GDPR előírásaival összhangban valósul meg visszaélés-bejelentési rendszerünk segítségével.